Eilandhotel

Het Eilandhotel is van oorsprong een school opgericht in 1872, en naderhand verbouwd tot een eenvoudig 2 sterren Hotel met 2 tot 10 persoons kamers inclusief sanitair,Het Hotel heeft in totaal 80 bedden. Het biedt onderdak aan diverse groeperingen, waaronder scholieren, studenten, sporters, vissers, vogelaars, bedrijven, families en stellen die willen genieten van de rust, het strand, het uitgaan, de natuur of actieve vakantie.Het Hotel ligt in het noorden van Texel vlak bij het dorp de Cockdorp, het natuurgebied de slufter, utopia, het strand en het parachutecentrum

Algemene voorwaarden

U dient Uw reservering te garanderen met het opgeven van Uw creditcard gegevens of

een directe betaling

Annulering voorwaarden:

Annulering tot 7 dagen voor boekingsdatum is zonder kosten

Annulering 7 dagen tot 1 dag voor aankomstdatum is 50 % van het bedrag

Annulering op de dag van aankomst is 100 % van het bedrag

.Nummer kamer van koophandel 37077936 BTW nummer nl817849567B01

 

[/dt_vc_list]

Faciliteiten

Het ontbijt-buffet staat klaar van 8 -10 uur ‘s morgens met zondags een uitloop naar 11 uur. Vanaf 13 uur is er de mogelijkheid om wat van de kleine kaart te nuttigen, en ‘s avonds vanaf 18 uur wordt het diner geserveerd. Het hotel heeft een ruime zaal, (+/-100m²) ingericht in de jaren 60 stijl, waar men ontbijt, luncht, dineert, en waar ook de bar is, met poolbiljart en dartbord. De mogelijkheid is er om een fiets of auto te huren, gebruik te maken van het sportveld, het terras, het grote video- scherm, en de spelletjes.

Om het de vakantieganger zo prettig mogelijk te maken, adviseert of regelt het hotel voor haar gasten o.a. dagprogramma’s en slecht-weer-programma’s, waaronder; tandemspringen, rondvluchten, zeilen, kanovaren, surfen, raften, handboogschieten, krat-of wandklimmen, rolskiën, polsstokspringen, karten, klootschieten, tokkelen, zeskamp, mountainbiken, survival, adventure, hike, paardrijden, beachvolleybal, sportvissen, garnalenvissen, zeil-kotter, robbentocht, zwemmen, bowlen, fietsroutes, wandelroutes, pleziertochten met paard en wagen, strandlopen met een jutter, wad-of duinlopen met een vogelaar, enz. Bezoek aan; zeehonden opvangcentrum “Ecomare”, vliegveldmuseum,juttersmuseum, dekbedden- fabriek, schapenboerderij, kinderboerderij, texelse drankjes proeflokaal, texelse bierbrouwerij, kaasboerderij, enz.

Impressie